Co je to Thermomix?

Zajímáte se o nový Thermomix TM6 od firmy Vorwerk? Jsem nezávislým poradcem firmy Vorwerk a velmi ráda vám představím nový Thermomix TM6.

V této nestandardní době Vám velice ráda nabídnu virtuální kulinářský zážitek z pohodlí vašeho domova. Nabízím Vám ukázku přes internet, kdy Vám předvedu všechny funkce Thermomixu. Samozřejmě, pokud máte zájem, přijedu Vám ukázat TM6 i k Vám domů. Ukážu Vám jednoduchost a kouzlo vaření v TM6. Neváhejte mě kontaktovat telefonicky nebo e-mailem. 

Jaký je Theromix?

Vaření s ním je tak jednoduché! A Víte, že v jednoduchosti je krása. S naprosto čistým svědomím si troufám tvrdit, že s Thermomixem TM6 přinesete do vaší kuchyně jednoduchost v přípravě s výsledky, který vypadají velice složitě. Ať už vaším záměrem je zdravá kuchyně, bezlepkové vaření a pečení, rozmanitost ve stravě, jednoduchost v přípravě nebo příprava především domácí stravy, kdy víte, co jíte…  , mohu vás ujistit, že jste na správné cestě právě s TM6. Dá se mluvit o kulinářské revoluci, nabízí nové skvělé programy jako je pomalé vaření, rýžovar, fermentace, příprava vajec, SouseVide

Co dělá Theromix?

Mixuje, Mísí, Vaří, Míchá, Ohřívá, Seká, Mele, Hněte, Váží, Šlehá, Emulguje, Fermentuje, Restuje, Předmývá, Karamelizuje, Pomalé vaření, Sous vide, Varná konvice ,Vaří v páře, Příprava vajec, Možnost Cookidoo aplikace a více.. 

Velmi časté otázky, se kterými se setkávám:

Jsem sám/a, mohu si uvařit recepty jen pro jednoho?
Ano! Stačí pouze matematicky upravovat podíl surovin. 

Jsme 5-6 ti členná rodina, bude nám stačit?
Objem nádoby je na 2 l, plus Varoma mísa a tácek. Ano, spoustu receptů uděláte bez problému pro větší počet lidí. A kouzlo spočívá také v tom, že vaření v TM6 je velmi rychlé.

Zvládnu s ním pracovat? Nejsem technicky moc zdatný/á.
Znovu.. Jsem přesvědčena, že ano. S nastavením vám pomohu a vaření a příprava s TM6 je velmi intuitivní a jednoduchá. 

Nevím, co bych v tom vařil/a.
Nepotřebujete vědět.. úplně postačí, když se necháte inspirovat a vézt. Na platformě Coodidoo vás bude inspirovat jen v češtině více než 2500 receptů, celosvětově je to pak více než 40.000 receptů.

Dá se mýt v myčce?
Ano!!!! Celá nádoba, včetně nožů, lze mýt v myčce. Stejně tak Varoma mísa a tácek!
Ale pozor! Má také novou funkci přemytí! Tedy nádoba se krásně sama s programem předmytí připraví a zbaví vás nepříjemného odstraňování těsta z nožů apod. 

Aplikace Cookidoo

Dá se říct, že je srdcem Thermomixu, je vytvořená speciálně pro něj. Obsahuje přes 2500 receptů v českém jazyce a stále přibývají nové recepty. 

V Cookidoo lze:

  •  Využívat týdenní plánovač
  • Vytvořit nákupní seznam
  • Využít průvodce vařením
  • Velmi přehledné vyhledávání receptů
  • Třídit recepty do vlastních kolekcí

A osobně povím více 🙂